Your cart

Your cart

Online cursus Mandarijn Chinees Conversatie beginners 1

Course code: 6155

*Nu met maar liefst 20% korting

Ga je op reis naar China? Haal het meeste uit de reis en volg deze cursus Chinees voor beginners. De cursus wordt in het Nederlands en het Engels gegeven. Leer de uitspraak, de basisgrammatica en de dagelijkse woorden van het Mandarijn. De do’s en dont’s in China worden ook behandeld. De nadruk van de cursus ligt op de spreekvaardigheid.

This course is taught in both English and Dutch

Going on a trip to China? Get the most out of it with this course (in English and Dutch) for complete beginners. Learn the pronunciation, basic grammar, common words used in daily life, as well as do's and dont's in China. There will be an emphasis on speaking skills. Impress your friends or business partners!

Boek: Conversational Chinese 301, book 1- 4th edition, ISBN 9787301256510, € 24,95.


Online interactieve cursus:
 Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Tuesday May 11, 2021
12 lessons of 1,5 hrs start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Ms. dr L. (Liyan) Qiu
Book: Conversational Chinese 301, Book 1-4th edition (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:30 - 21:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
dr L. (Liyan) Qiu
Liyan Koningstein-Qiu komt uit China en spreekt Mandarijn. Zij was een universiteitsdocent in China en heeft ervaring in lesgeven. Sinds 2012 geeft zij Chinese les in Nederland. Bij Volksuniversiteit Amsterdam geeft zij de Chinese Conversation Courses. Zij houdt van reizen, lezen en verschillende culturen.