Your cart

Your cart

Online cursus Duits Beginners 2 (A1.1-A1.2)

Course code: 6201

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus is het vervolg op de cursus Duits Beginners 1 van afgelopen najaar. Je kunt ook meedoen als je al 18 uur Duits achter de rug hebt, of je hebt voldoende Duits geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen.
In deze cursus leer je een reeks uitdrukkingen en zinnen gebruiken om in eenvoudige bewoordingen je familie en andere mensen, leefomstandigheden, je opleiding en je huidige of meest recente baan te beschrijven. Aan het eind van deze cursus heb je het niveau A1.2 van het Europees Referentiekader bereikt.

• Boek Spektrum Deutsch A1+ (vanaf hoofdstuk 7), ISBN 9783941323292, Schubert Verlag, € 27,95.
  Tijdens de cursus worden de hoofdstukken 7 t/m 12 behandeldkoop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 18 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. L.M. (Lisa-Maria) Pfleger
Boek: Spektrum Deutsch A1+ (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
L.M. (Lisa-Maria) Pfleger
Mijn naam is Lisa Maria Pfleger en ik ben een gediplomeerde lerares Duits werkzaam in Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Oostenrijk en geef nu een aantal jaar (klassikaal en prive) Duitse lessen. De afgelopen jaren heb ik mensen van verschillende nationaliteitien, van beginners tot en met gevorderden (A1 - C2), succesvol geholpen om hun Duits te verbeteren en hun doelen te behalen. Mijn lessen zijn gericht op het ontwikkelen van de taalvaardigheden van de deelnemers zonder grammatica te verwaarlozen.