Your cart

Your cart

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee aan deze praktische beginnerscursus en leer de beginselen van de mooie en rijke taal van onze buren. Of, als je al wat verder gevorderd bent, kun je kiezen voor een vervolgcursus. Hierin oefen je vooral de spreek- en luistervaardigheid. Ook bieden we conversatiecursussen. Deze korte conversatiecursus is bedoeld voor hen die al genoeg kennis van het Duits hebben. Er wordt geen nieuwe grammatica geleerd; de spreekvaardigheid staat centraal. Kies de cursus Duits die bij je past.
Ben je geen echte beginner en weet jij niet wat je taalniveau Duits is? Doe een gratis online DIALANG toets, voor een niveau inschatting.

Duits conversatie A2

Course code: 6203

 In deze zesweekse conversatiecursus ligt de nadruk op het spreken in alledaagse situaties.

Maandag 13 mei 2019
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. P. (Petra) Bockler
18:30 - 20:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
More Details

Duits conversatie B1

Course code: 6204

In deze zesweekse conversatiecursus werken we voornamelijk aan de spreekvaardigheid in uiteenlopende alledaagse situaties

Maandag 13 mei 2019
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. P. (Petra) Bockler
20:15 - 21:45
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
More Details

Duits leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Duits leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Duits in groepsverband. Tijdens een cursus Duits komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Duits die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.