Cursus Engels conversatie gevorderden (B1.2-B2)

mei

English Conversation Intermediate - Start level B1.2 - End level B2 of the Common European Framework of Reference (CEFR).
A short conversation course for students who have completed the English Intermediate Course 3 or 4, or English Conversation: Intermediate, and for those who have studied English elsewhere for four or five years. The aim is to speak only in English, as no new grammar will be presented and the focus will be on developing fluency.

• Books: no books are required. The teacher will provide all the necessary materials.

• If you have any doubts about your level of English, you can send an email to secretariaat@vua-ams.nl and one of the teachers will contact you.

Dinsdag 12 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Ria) Oudejans
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Ria) Oudejans
Ria Oudejans is an avid teacher of English, she has taught all age-groups: from primary- and secondary school pupils to adults. She now teaches at a Higher Vocational Education and at the Volksuniversiteit as well. She was schooled in English at the Free University of Amsterdam and thinks it is an honor to be given the chance to not just share her knowledge of the English language and life in general but be inspired by the ones that are being taught as well. She feels particularly blessed in life. Not only does she work in the most rewarding branch there is on earth, which is education, she says she also found the best guy on both the right and left hemisphere of the globe to share her life with. The gift of their daughter from China is the best that could have happened to both of them and to top it all off they live in the most inspiring city Holland covets, Amsterdam. What you see is what you get with her. In other words: She is always straight to the point, tries to do the right thing (by everyone) and bends over backwards to make you see the light. ------------------------------------------------------------------------------- Ria Oudejans is een bevlogen docente Engels. Zij heeft les gegeven aan alle leeftijden: van lagere- en middelbare school leerlingen tot volwassenen. Nu geeft zij les aan een HBO instelling en de Volksuniversiteit. Zij heeft Engels gestudeerd aan de VU en vind het een eer niet slechts haar kennis van de Engelse taal en het leven in het algemeen te mogen delen maar tevens geinspireerd te worden door degene aan wie zij les geeft. Ze voelt zich bijzonder bevoorrecht in het leven. Niet alleen werkt ze in een branche waar zij de meeste voldoening uit haalt, namelijk het onderwijs, ook zegt ze het geluk te hebben haar leven te mogen delen met de beste man op zowel het oostelijk als het westelijk halfrond. Zij delen hun leven met het grootst mogelijke geschenk dat China hen ooit had kunnen geven: een dochter. En dan wonen ze ook nog eens in de mooiste stad van het land, Amsterdam. ‘What you see is what you get’ met Ria. M.a.w. zij is recht door zee, probeert iedereen gelijkwaardig te behandelen en draait zich drie slagen in de rondte om je het licht te laten zien.