Cursus Engels Beginners 4 (vanuit het Nederlands) (A1.3-A2.0)

jan

Deze cursus is een vervolg op English Elementary 1/Engels beginners 3 (A1.2-A1.3) van afgelopen najaar.

Je kunt al iets zeggen, schrijven en begrijpen in het Engels, maar wilt graag de basisvaardigheden goed onder de knie krijgen. In de vorige cursus hebben we voornamelijk met de tegenwoordige tijd geoefend: uitleggen wat je doet, wat je niet doet, wat je kunt en wat je niet kunt. Nu gaan we door naar het praten over het verleden en de toekomst; advies, verplichtingen en vergelijkingen. Bovendien leer je ook een ander vragen hierover, en leer je dit allemaal opschrijven. Natuurlijk wordt er ook geoefend met lezen en luisteren.

Het cursusboek dient voor begin van de cursus aangeschaft te worden. We zullen de stof van hoofdstukken 4 t/m 6 behandelen. Reken op een paar uur huiswerk per week.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen, want de uitleg over de grammatica wordt in het Nederlands gegeven.   *NB This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boek: Straightforward Split Edition Level 1A Student's Pack, Macmillan, ISBN  9781786329929 (Units 4-6), € 32,-. Koop het boek hier

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Ria) Oudejans