Cursus Engels Beginners (vanuit het Nederlands) (A0.0-A1.0)

English Beginners Course 1 (A0.0-A1.0)
Engels is overal, maar als je het nooit op school hebt gehad kan het best een worsteling zijn. Gelukkig is het nooit te laat om te leren! Stap over je aarzeling heen en sluit je aan bij deze beginnerscursus. We beginnen op een rustig tempo en alles wordt waar nodig in het Nederlands uitgelegd. Je zult merken dat je al veel meer Engels kent dan je denkt, door films en televisie bijvoorbeeld. Aan het eind van de twaalf lessen kun je eenvoudige gesprekken voeren en misschien ook al een mailtje in het Engels sturen. (Je bent dan ook klaar om door te stromen naar de cursus Engels beginners A1.0-A1.2, die in januari 2020 begint).
De cursusboeken dienen voor begin van de cursus aangeschaft te worden. We zullen de stof van hoofdstukken 1 t/m 6 behandelen. Reken op een paar uur huiswerk per week.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen, want de uitleg over de grammatica wordt in het
Nederlands gegeven.

This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boeken: Straightforward Beginner Second Edition, Student's Book, Macmillan, ISBN  9780230422957, € 38,-; Workbook with Answers, Macmillan, ISBN  9780230422971, € 24,-.   Koop de boeken hier

Maandag 16 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D.C. (Dani) Rocca
Boeken: Straightforward Beginner Second Edition, Student's Book, Macmillan, Workbook with answers, Macmillan (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
D.C. (Dani) Rocca
Dani Rocca werkt sinds januari 2009 met veel plezier bij Volksuniversiteit Amsterdam. Zij is een enthousiast en gedreven docent Engels, en houdt van taal, literatuur, leren, lesgeven, cursisten begeleiden en in een team werken. Ze is geboren en getogen in Groot-Brittannië en woont sinds 2006 in Nederland. Dani heeft zowel een tweedegraads diploma (Bachelor of Education: Engels) als een certificaat om Engels aan volwassenen te doceren (Trinity CertTESOL). Ze volgt momenteel de masteropleiding om eerstegraads docent te worden. Dani Rocca has enjoyed working with Volksuniversiteit Amsterdam since January 2009. An enthusiastic and committed English teacher, she loves language, literature, learning, teaching, coaching and teamwork. Born and educated in the UK, she has lived in the Netherlands since 2006. Her qualifications include a Trinity CertTESOL (teaching English to speakers of other languages) and a Bachelor of Education (English), also known as a tweedegraads diploma. She is currently studying for a Master of Education (English) degree, also known as an eerstegraads diploma.