Cursus Engels Beginners (vanuit het Nederlands) (A1.0-A1.2)

jan

Deze cursus is een vervolg op Cursus Engels beginners 1 (A0.0-A1.0)/English Beginners Course 1 (A0.0-A1.0) van afgelopen najaar.

Engels is overal, maar als je het nooit op school hebt gehad kan het best een worsteling zijn. Gelukkig is het nooit te laat om te leren! Stap over je aarzeling heen en sluit je aan bij deze beginnerscursus. We beginnen op een rustig tempo en alles wordt waar nodig in het Nederlands uitgelegd. Bij de septembercursus Engels Beginners 1 (of elders) heb je geleerd:
•    jezelf voor te stellen, de getallen tot twintig, de kleuren, dingen te benomen zoals hotelkamer meubels, en etenswaren;
•    Je dagelijkse routine te omschrijven in het tegenwoordige tijd;
•    Korte gesprekken te voeren, inclusief eenvoudige vragen te stellen, en deze ook op te schrijven.

Nu gaan we verder leren spreken en schrijven over:
•    het verleden;
•    wat je kan, en niet kunt (bijvoorbeeld gitaar spelen)
•    je mening geven

De cursusboeken dienen voor begin van de cursus aangeschaft te worden. We zullen de stof van hoofdstukken 7 t/m 12 behandelen. Reken op een paar uur huiswerk per week.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen, want de uitleg over de grammatica wordt in het Nederlands gegeven.   *NB: This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boeken: Straightforward Beginner Second Edition, Student's Book, Macmillan, ISBN  9780230422957, € 38,-; Workbook with Answers, Macmillan, ISBN  9780230422971,(hoofdstukken 7-12), € 24,-.   Koop de boeken hier

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D.C. (Dani) Rocca
Boeken: Straightforward Beginner Second Edition, Student's Book, Macmillan, Workbook with answers, Macmillan (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
D.C. (Dani) Rocca
Dani Rocca werkt sinds januari 2009 met veel plezier bij Volksuniversiteit Amsterdam. Zij is een enthousiast en gedreven docent Engels, en houdt van taal, literatuur, leren, lesgeven, cursisten begeleiden en in een team werken. Ze is geboren en getogen in Groot-Brittannië en woont sinds 2006 in Nederland. Dani heeft zowel een tweedegraads diploma (Bachelor of Education: Engels) als een certificaat om Engels aan volwassenen te doceren (Trinity CertTESOL). Ze volgt momenteel de masteropleiding om eerstegraads docent te worden. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dani Rocca has enjoyed working with Volksuniversiteit Amsterdam since January 2009. An enthusiastic and committed English teacher, she loves language, literature, learning, teaching, coaching and teamwork. Born and educated in the UK, she has lived in the Netherlands since 2006. Her qualifications include a Trinity CertTESOL (teaching English to speakers of other languages) and a Bachelor of Education (English), also known as a tweedegraads diploma. She is currently studying for a Master of Education (English) degree, also known as an eerstegraads diploma.