Cursus Engels Gevorderden (vanuit het Nederlands) (B1.2-B1.3)

sep

Deze English Intermediate Course 3* (B1.2-B1.3)   Vervolg op: Engels Intermediate 2 (aangeboden januari 2019)

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al goed op weg zijn met het leren van Engels. Inmiddels heb je geleerd hoe dat zit met ‘I work’ en ‘I am working’. Ook het verschil tussen ‘I worked there for a year’ en ‘I have worked there for a year’ begrijp je. Met deze cursus ga je een stap verder en leer je ook het verschil met ‘I have been working there’. Ook het uitleggen van hoe je dingen anders had gedaan als het leven anders was geweest komt in deze cursus aan bod (‘If I had worked harder, they would have promoted me by now’). Uiteraard schrijf, lees en luister je naar ondersteunend materiaal, naast het bespreken van de stof met klasgenoten.

Het cursusboek dient voor begin van de cursus aangeschaft te worden. We zullen de stof van hoofdstukken 7 t/m 9 behandelen. Reken op een paar uur huiswerk per week.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen, want de uitleg over de grammatica wordt in het
Nederlands gegeven.

This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boek: Straightforward Split Edition Level 3A Student's Pack, Macmillan, ISBN  9781786329967 (Units 7-9), € 33,-  Koop het boek hier

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D.C. (Dani) Rocca
Boek: Straightforward Split Edition Level 3A Student's Pack, Macmillan (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
D.C. (Dani) Rocca
Dani Rocca werkt sinds januari 2009 met veel plezier bij Volksuniversiteit Amsterdam. Zij is een enthousiast en gedreven docent Engels, en houdt van taal, literatuur, leren, lesgeven, cursisten begeleiden en in een team werken. Ze is geboren en getogen in Groot-Brittannië en woont sinds 2006 in Nederland. Dani heeft zowel een tweedegraads diploma (Bachelor of Education: Engels) als een certificaat om Engels aan volwassenen te doceren (Trinity CertTESOL). Ze volgt momenteel de masteropleiding om eerstegraads docent te worden. Dani Rocca has enjoyed working with Volksuniversiteit Amsterdam since January 2009. An enthusiastic and committed English teacher, she loves language, literature, learning, teaching, coaching and teamwork. Born and educated in the UK, she has lived in the Netherlands since 2006. Her qualifications include a Trinity CertTESOL (teaching English to speakers of other languages) and a Bachelor of Education (English), also known as a tweedegraads diploma. She is currently studying for a Master of Education (English) degree, also known as an eerstegraads diploma.