Cursus Engels halfgevorderden (vanuit het Nederlands) (A2.2-A2.3)

jan

Deze cursus is een vervolg op English Pre-Intermediate 2/ Engels halfgevorderden (A2.1-A2.2) van afgelopen najaar.

Je hebt al een paar jaar Engels gevolgd, bijvoorbeeld bij de Volksuniversiteit of op school, en je wilt verder leren. Inmiddels kun je over bekende onderwerpen communiceren in het Engels, in zowel de tegenwoordige als de verleden tijd. Je begrijpt ook het verschil tussen ‘I work’ en ‘I am working’ en kan vertellen over geplande activiteiten die in de toekomst zullen plaatsvinden. Dit gaat echter nog niet zonder moeite. Als dit jouw situatie omschrijft, dan is deze cursus voor jou.

Tijdens deze cursus van twaalf weken leer je o.a. voorspellingen maken over mogelijke ontwikkelingen, en (werk)ervaringen omschrijven. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld wetenschap, film en carrière.

Het cursusboek dient voor begin van de cursus aangeschaft te worden. We zullen de stof van hoofdstukken 1 t/m 3 behandelen. Reken op een paar uur huiswerk per week.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen, want de uitleg over de grammatica wordt deels in het Nederlands gegeven.  NB: This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boek: Straightforward Split Edition Level 2A Student's Pack, Macmillan, ISBN 9781786329943 (Units 1-3), € 33,-. Koop het boek hier

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D.C. (Dani) Rocca
Boek: Straightforward Split Edition Level 2A Students Pack (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
D.C. (Dani) Rocca
Dani Rocca werkt sinds januari 2009 met veel plezier bij Volksuniversiteit Amsterdam. Zij is een enthousiast en gedreven docent Engels, en houdt van taal, literatuur, leren, lesgeven, cursisten begeleiden en in een team werken. Ze is geboren en getogen in Groot-Brittannië en woont sinds 2006 in Nederland. Dani heeft zowel een tweedegraads diploma (Bachelor of Education: Engels) als een certificaat om Engels aan volwassenen te doceren (Trinity CertTESOL). Ze volgt momenteel de masteropleiding om eerstegraads docent te worden. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dani Rocca has enjoyed working with Volksuniversiteit Amsterdam since January 2009. An enthusiastic and committed English teacher, she loves language, literature, learning, teaching, coaching and teamwork. Born and educated in the UK, she has lived in the Netherlands since 2006. Her qualifications include a Trinity CertTESOL (teaching English to speakers of other languages) and a Bachelor of Education (English), also known as a tweedegraads diploma. She is currently studying for a Master of Education (English) degree, also known as an eerstegraads diploma.