Bestellijst

Bestellijst

Engels Pre-intermediate 2

Cursuscode: 6264
21
jan

Beginniveau A2.1 - Eindniveau A2.2 Europees Referentiekader (ERK).

Learn to express yourself further! De eerste helft van het boek is doorgewerkt. En er is weer meer grammatica en woordenschat bijgekomen.  De uitleg is nog steeds in het Nederlands, maar verder spreken we zoveel mogelijk Engels tijdens de lessen. Indien nodig grijpen we terug op de lesstof die in het vorige blok is aangeboden.

Deze cursus is niet geschikt voor niet-Nederlandstaligen.
This course is not suitable for non-Dutch speakers.

• Boeken: Straightforward Second Edition, Split Edition, Level 1B (Level A2+ CEFR), Student's Book Plus Workbook, Macmillan, ISBN 9781786329936, € 31,95   Koop je boek hier.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 234,00
Mw. M. (Marieke) Kloosterman
Boek: Straightforward Second Edition, Split Edition,Level 1B (Level A2+ CEFR), Student's Book Plus Workbook (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
M. (Marieke) Kloosterman
Marieke Kloosterman is docente Engels. Naast haar werk op de Volksuniversiteit is zij jarenlang actief geweest als bijlesdocente Engels bij een instituut voor studiebegeleiding en heeft ze bedrijfscursussen Engels voor een communicatie- en taaltrainingenbureau gegeven. "Toen ik voor het eerst met de Volksuniversiteit in aanraking kwam, was dat als cursiste. Ik wilde graag mijn Franse spreekvaardigheid verbeteren en de sfeer beviel me zo goed dat ik hier eigenlijk ook zelf wel les wilde geven, maar dan in mijn eigen vak. Dat ideaal is toen verwezenlijkt en ik heb er nooit een moment spijt van gehad. Ik geef dit jaar cursussen op beginnersniveau (A0) tot en met het Intermediate Level (B1+), langzaam en snel, aan Nederlandstalige en aan niet-Nederlandstalige cursisten. Men komt uit alle delen van de wereld en ik vind het een uitdaging om aan het eind van zo'n cursus de groep te horen zeggen:"Wat leuk dat we weer een stap verder zijn en nu ook met elkaar in het Engels kunnen communiceren! En het allerleukste is dat er tijdens die cursussen ook vriendschappen gesmeed worden; dat geeft heel veel voldoening."