Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Engels Conversatie Beginners (A1)

Cursuscode: 6266

*Nu met maar liefst 25% korting

Let's speak English! Een korte conversatiecursus voor cursisten die bij ons Engels voor Beginners 2 (A1) of een jaartje Engels op een andere plek hebben gevolgd. We brengen in praktijk wat we het afgelopen seizoen hebben geleerd. En omdat de zomervakantie dan al bijna voor de deur staat, gaan we het daarover hebben. Maar ook andere onderwerpen zoals werk of hobby komen aan bod. De bedoeling is om uitsluitend Engels te spreken, want het gaat juist om het oefenen en eigen maken van wat al eerder is uitgelegd. Een cursusboek is niet nodig.
De docent zorgt voor het nodige materiaal. Het niveau ligt ongeveer op A1 van het Europees Referentiekader.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 25% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 11 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 92,50
Mw. J.E. (Jordan ) Roberts

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

13:00 - 14:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
J.E. (Jordan ) Roberts