Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Fins Beginners 1 (A0-A1.1)

Cursuscode: 2290
13
sep

*Nu met maar liefst 20% korting 

In de twaalf lessen van de Beginnerscursus 1 leer je de uitspraak van het Fins, de basisbeginselen van de grammatica en alledaagse woorden aan de hand van eenvoudige dialogen. Aan het eind van de cursus kun je iets vertellen over jezelf, je familie, het weer en kun je iets kopen in een winkel.

• Boek: Suomen Mestari 1 vernieuwde druk 2020, ISBN 978-951-1-33423-1, Finn Lectura, € 44,00 verkrijgbaar via http://www.booky.fi/

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Maandag 13 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. drs. F.P. (Fleur) van Groen
Boek: Suomen Mestari 1 vernieuwde druk 2020 (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs. F.P. (Fleur) van Groen
Fleur van Groen, geboren en getogen Amsterdammer, verdiepte zich naast haar studie Nederlands in tweede taalverwerving en Fins. Lesgeven zit haar in het bloed. Ze houdt van de uitdaging ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier te presenteren.