Bestellijst

Bestellijst

Frans

Onze offline of online cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y

De online interactieve cursussen Frans worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden.

Wat is je taalniveau voor Frans? Weet je niet wat jouw officiële taalniveau is (vastgesteld door onze docenten of door een ander taalinstituut), kijk dan hier

Frans voor beginners

Frans voor beginners

In de cursussen voor beginners maken we gebruik van de methode Voyages 1, waarin veel aandacht wordt besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en leesvaardigheid. Als je twee of drie jaar Frans hebt geleerd op de middelbare school, maar opnieuw wilt beginnen, raden we je aan om voor de cursus Frans voor beginners 1 te kiezen. De cursus Frans beginners 2 is geschikt voor mensen die af en toe eenvoudige gesprekken voeren in het Frans, maar hun kennis willen opfrissen en uitbreiden. Als je alle cursussen op dit niveau hebt gevolgd, heb je niveau A1.3 van het Europees Referentie Kader bereikt.
Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages 1: https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/

Online Cursus Frans Beginners 3... 6 x op Ma. 02-11-2020 18:30 - 21:00
Frans voor halfgevorderden

Frans voor halfgevorderden

In de cursussen voor halfgevorderden maken we gebruik van de methode Voyages 2, waarin veel aandacht wordt besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en leesvaardigheid. De cursussen zijn bedoeld voor mensen die al een basisniveau Frans hebben. Hierbij moet je denken aan drie tot vier jaar Frans op de middelbare school. Als je in een rustig tempo wilt leren, is een calme cursus het geschikst. Als je in een wat hoger tempo wilt leren, raden we je aan om voor een reguliere cursus te kiezen. Als je alle cursussen op dit niveau hebt gevolgd, heb je niveau A2.3 van het Europees Referentie Kader bereikt.
Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst een instaptoets doen: voor de cursus Frans Halfgevorderden 1  https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/ en voor de cursussen Frans Halfgevorderden 2 en 3  https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets/

Frans voor gevorderden

Frans voor gevorderden

IIn de cursussen voor gevorderden maken we gebruik van de methode Voyages 3, waarin veel aandacht wordt besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en leesvaardigheid. De cursussen zijn bedoeld voor mensen die zich al redelijk kunnen redden in het Frans, maar hun kennis willen verdiepen. Mag het een tandje sneller en heb je veel tijd voor huiswerk, kies dan voor de turbocursus.Je kunt je voor deze cursussen inschrijven als je vier tot zes jaar Frans hebt gehad op de middelbare school. Als je alle cursussen op dit niveau hebt gevolgd, heb je niveau B1.3 van het Europees Referentie Kader bereikt.
Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst een instaptoets doen: voor de cursus Frans Gevorderden 1 https://voyagesnieuw.nl/voyages-2-nieuw/instaptoets en voor de cursussen Frans gevorderden 2 en 3 https://voyagesnieuw.nl/voyages-3-nieuw/instaptoets/

 

Frans voor vergevorderden

Frans voor vergevorderden

De cursussen voor vergevorderden zijn bedoeld voor mensen die niveau B1 of B2 hebben bereikt. Als je je niveau wilt verhogen van B1 naar B2, kun je kiezen uit de algemene cursussen voor vergevorderden.
Als je niveau B2 hebt bereikt, spreek je redelijk vloeiend Frans en kun je zonder veel moeite Franse kranten of boeken lezen. In de Cours de conversation avancée wordt er over diverse onderwerpen uit de Franse actualiteit gesproken en worden er presentaties gehouden door de cursisten. Er wordt gewerkt op basis van teksten en audiovisuele documenten. De liefhebbers van literatuur lezen drie Franstalige boeken in de Cours de littérature.
Weet je niet precies wat je niveau is? Neem dan contact op met het secretariaat.
Online privé taalcursus Frans

Online privé taalcursus Frans

Leer of verbeter je Frans met Sophie deze zomer. Of je nu beginnend bent of halfgevorderd (ERK A0-A2), Sophie leert je graag Frans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Frans.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom.

Frans leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Frans leren door een taalcursus te volgen: offline en online. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Frans in groepsverband. Tijdens een cursus Frans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. De online interactieve cursussen Frans worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden. Kies de cursus Frans die bij je past.

Een andere taal leren

Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare offline en online ochtend- en avondtaalcursussen, in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 21 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Pools, Koreaans, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.