Bestellijst

Bestellijst

Frans voor gevorderden

De conversatiecursussen voor gevorderden zijn bedoeld voor mensen die de Franse taal al behoorlijk spreken en in uiteenlopende situaties goed uit de voeten kunnen.

We bieden twee conversatiecursussen voor gevorderden aan:

-      Een online conversatiecursus op niveau B1.1, die aansluit op de cursus Gevorderden 1.

-      Een offline conversatiecursus op niveau B1.3, die aansluit op de cursus Gevorderden 3.

Als je geen cursus voor Gevorderden bij de Volksuniversiteit hebt gedaan, adviseren we je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek. 

Bij de conversatiecursus voor gevorderden B1.1 spreek je over cultuurverschillen tussen Frankrijk en Nederland en geef je je standpunt over actuele maatschappelijke kwesties.

Woensdag 19 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. E. (Emmanuelle) Favreau

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Bij de conversatiecursus voor gevorderden spreek je over cultuurverschillen tussen Frankrijk en Nederland en geef je je standpunt over actuele maatschappelijke kwesties.
De cursus is bedoeld voor mensen die niveau B1 hebben van het  Europees Referentiekader.

Dinsdag 18 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

09:30 - 11:00
Locatie: Theater De Omval, Diemen (klik hier voor de adresgegevens)