Cursus Frans Conversatie Beginners (A1)

La conversation à la française/Converseren op z'n Frans
Bij de conversatiecursus Frans voor beginners oefen je met alledaagse situaties: boodschappen doen, een hotelkamer reserveren, bestellen in een restaurant of een gesprek voeren over familie en gezin, werk en vrije tijd.
De conversatiecursus sluit aan op de cursussen Beginners 2 (6302 en 6303) en Beginners 3 (6304). Je kunt ook meedoen als je zo’n drie jaar Frans hebt gehad op de middelbare school.

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!