Cursus Frans conversatie halfgevorderden (A2)

La conversation à la française/Converseren op z'n Frans
De cursus is bedoeld voor mensen die niveau A2 hebben van het  Europees Referentiekader.

Bij de conversatiecursus voor halfgevorderden oefen je met alledaagse gesprekken en spreek je over de Franse en de Nederlandse cultuur en actuele onderwerpen. De conversatiecursus sluit aan op Halfgevorderden 2 6305) en Halfgevorderden 3 (6307).

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!