Frans 3 calme, blok C

sep

Vouloir, c’est pouvoir! Deze cursus Frans sluit aan op Frans Gevorderden A, blok B en maakt een geoefende spreker van je. Je kunt je ook inschrijven als je vijf jaar of zes jaar Frans op school hebt gehad. We werken verder in een rustig tempo, maar spreken veel Frans tijdens de les. Straks op vakantie hoef je nauwelijks meer naar woorden te zoeken. We beginnen in hoofdstuk 5B van Voyages 3 en werken toe naar niveau B1.2 van het Europees Referentiekader (ERK).

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 44,50.  Koop je boek hier

• Twijfel je over je niveau, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

Maandag 17 september 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B. (Beatrice) Camenen
Boek: Voyages, deel 3 (nieuw), tekst-/werkboek + online MP3’s (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
B. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!