Cursus Frans beginners 1 (A0-A1.1)

Beginniveau A0 - Eindniveau A1.1 van het Europees Referentiekader (ERK).

Ça va? Deze cursus is voor  iedereen die op de middelbare school twee of drie jaar Frans heeft gehad en opnieuw wil beginnen. Je leert in een snel tempo de beginselen van het gesproken en geschreven Frans. Wel eens dat  gehakkel gezien bij Ik vertrek? Jij doet het straks een stuk beter. Aan het einde van deze cursus heb je niveau A1.1 bereikt van het Europees Referentiekader.  We beginnen met Voyages I.

• Boek: Voyages, tekstboek deel 1, nieuwe editie, Intertaal, ISBN 9789460307317, € 37,60 en Voyages werkboek deel 1, nieuwe editie, ISBN 9789460307324, € 24,70.

Maandag 16 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama, Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Boeken: Voyages nieuw deel 1 tekstboek, Voyages nieuw deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann