Cursus Frans Beginners 3 (A1.2-A1.3)

Beginniveau A1.2-Eindniveau A1.3 van het Europees Referentiekader (ERK).

Deze cursus is bedoeld voor mensen met basiskennis van de Franse taal. Als je zo’n drie jaar Frans hebt gehad op de middelbare school, kun je je voor dit niveau inschrijven. In de cursus leggen we de nadruk op spreek- en luistervaardigheid. Er is ook aandacht voor lees- en schrijfvaardigheid. Deze cursus is een vervolg op Frans Beginners 2 van het voorjaar van 2021. We beginnen in hoofdstuk 9 van Voyages 1.

• Boeken:
Voyages, tekstboek deel 1, nieuwe editie, Intertaal, ISBN 9789460307317, € 39,50 en Voyages werkboek deel 1, nieuwe editie, ISBN 9789460307324, € 25,90.    koop het boek hier

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages1: https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B.I. (Beatrice) Camenen
Boeken: Voyages nieuw deel 1 tekstboek, Voyages nieuw deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

Locatie: Theater De Omval, Diemen (klik hier voor de adresgegevens)
B.I. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!