Online Cursus Frans beginners 1 (6 weken)(A0-A1.1)

Beginniveau A0 - Eindniveau A1.1 van het Europees Referentiekader (ERK).Ça va? Deze cursus is voor  iedereen die op de middelbare school twee of drie jaar Frans heeft gehad en opnieuw wil beginnen. Je leert in een redelijk snel tempo de beginselen van het gesproken en geschreven Frans. Wel eens dat  gehakkel gezien bij Ik vertrek? Jij doet het straks een stuk beter. Aan het einde van deze cursus heb je niveau A1.1 bereikt van het Europees Referentiekader.  We beginnen met Voyages 1

Dit is een intensieve cursus met twee lessen in de week.

• Boek: Voyages, tekstboek deel 1, nieuwe editie, Intertaal, ISBN 9789460307317, € 38,50 en Voyages werkboek deel 1, nieuwe editie, ISBN 9789460307324, € 25,25.

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages1: https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Maandag 17 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Boeken: Voyages nieuw deel 1 tekstboek, Voyages nieuw deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!