Online Cursus Frans Beginners 2 turbo (A1.1-A1.2)

Beginniveau A1.1 - Eindniveau A1.2 van het Europees Referentiekader (ERK).
Ça va? Deze cursus is voor mensen die op de middelbare school twee of drie jaar Frans hebben gehad en in een snel tempo de beginselen van het gesproken en geschreven Frans willen herhalen, maar niet helemaal bij het begin willen beginnen. Wel eens dat  gehakkel gezien bij Ik vertrek? Jij doet het straks een stuk beter. Aan het eind van de cursus heb je niveau A1.3 bereikt van het Eruropees Referentiekader. Deze cursus is een vervolg op Frans Beginners 1 turbo van het voorjaar van 2020. We beginnen in hoofdstuk  3B van Voyages 1.

• Boeken: Voyages, tekstboek deel 1, nieuwe editie, Intertaal, ISBN 9789460307317, € 37,60 en Voyages werkboek deel 1, nieuwe editie, ISBN 9789460307324, € 24,70.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Maandag 14 september 2020
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B. (Beatrice) Camenen
Boek: Voyages nieuw deel 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

B. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!