Online cursus Frans Conversatie Beginners (A1.2/A1.3)

La conversation à la française/Converseren op z'n Frans

De conversatiecursussen Frans voor beginners zijn bedoeld voor mensen met basiskennis van de Franse taal. Tijdens de lessen oefen je met alledaagse situaties: boodschappen doen, een hotelkamer reserveren, bestellen in een restaurant of een gesprek voeren over familie en gezin, werk en vrije tijd.

De conversatiecursus sluit aan op de cursussen Frans Beginners 2. Als je geen cursus voor Beginners hebt gevolgd bij Volksuniversiteit Amsterdam, adviseren wij je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 19 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!