Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Praktisch Frans voor Beginners (A1)

Cursuscode: 6320
19
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

Een beginnerscursus voor wie naar Frankrijk op vakantie gaat of van plan is er langere tijd te blijven.Tijdens de lessen wordt aan de hand van toegepast vocabulaire de spreekvaardigheid getraind. Daarbij maken we gebruik van alledaagse praktische situaties, zoals iets in een restaurant bestellen, met het hotel of de VVV communiceren, winkelen en boodschappen doen of met het openbaar vervoer reizen. Er is daarnaast ook aandacht voor cultuurverschillen tussen Frankrijk en Nederland.

• Boek: Frans à la carte, ISBN 9789460301582, Intertaal, € 27,70

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Woensdag 19 mei 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 137,50
Mw. B.I. (Beatrice) Camenen
Boek: Frans à la carte (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
B.I. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!