Bestellijst

Bestellijst

Cursus Frans conversatie gevorderden (B1.3)

Cursuscode: 6325
18
mei

La conversation à la française/Converseren op z'n Frans

De cursus is bedoeld voor mensen die niveau B1 hebben van het  Europees Referentiekader.

Bij de conversatiecursus voor gevorderden spreek je over cultuurverschillen tussen Frankrijk en Nederland en geef je je standpunt over actuele maatschappelijke kwesties. De conversatiecursus sluit aan op de cursus Gevorderden 3.

Schrijf je in
Dinsdag 18 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

09:30 - 11:00
Locatie: Theater De Omval, Diemen (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!