Cursus Frans gevorderden 1 (A2.3-B1.1)

Beginniveau A2.3 - Eindniveau B1.1 van het Europees Referentiekader (ERK).

Je kunt instappen als je zo’n vier jaar Frans op school hebt gehad. Tijdens de lessen spreken we meteen al vrij veel Frans. Pas facile, mais très motivant! We beginnen in Voyages 3

• Op 7 oktober, 4 november en 2 december is de locatie niet beschikbaar en worden de lessen online gegeven

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 54,40.

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages3:  https://voyagesnieuw.nl/voyages-3-nieuw/instaptoets/

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie: Theater De Omval, Diemen (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!