Cursus Frans gevorderden 1 turbo (A2.3-B1.1)

Beginniveau A2.3 - Eindniveau B1.1 van het Europees Referentiekader (ERK).

Bij deze intensieve cursus kun je instappen als je zo’n vier jaar Frans op school hebt gehad. Tijdens de lessen spreken we meteen al vrij veel Frans. Pas facile, mais très motivant! Je hebt één keer in de week een les van drie uur op de dinsdagavond. We beginnen met Voyages 3.

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 48,90.

Dinsdag 5 november 2019
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B. (Beatrice) Camenen
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
B. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!