Cursus Frans gevorderden 2 (B1.1-B1.2)

Beginniveau B1.1 - Eindniveau B1.2 van het Europees Referentiekader (ERK).

Je kunt instappen als je zo’n vijf jaar Frans op school hebt gehad. Tijdens de lessen spreken we meteen al vrij veel Frans. Pas facile, mais très motivant! We beginnen in hoofdstuk 5 van Voyages 3.

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 48,90.  koop het boek hier

Woensdag 22 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!