Cursus Frans gevorderden 3 (B1.2-B1.3)

Beginniveau B1.2 - Eindniveau B1.3 van het Europees Referentiekader (ERK).

Je kunt instappen als je vijf of zes jaar Frans hebt gehad op de middelbare school en de puntjes op de i wilt zetten. Een groot deel van de les wordt ingeruimd voor spreekvaardigheid.

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 48,90.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!