Cursus Frans gevorderden 3 (B1.2-B1.3)

Beginniveau B1.2 - Eindniveau B1.3 van het Europees Referentiekader (ERK).

Je kunt instappen als je vijf of zes jaar Frans hebt gehad op de middelbare school en de puntjes op de i wilt zetten. Een groot deel van de les wordt ingeruimd voor spreekvaardigheid. We starten in hoofdstuk 10 van Voyages 3.

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 54,50.

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages3:  https://voyagesnieuw.nl/voyages-3-nieuw/instaptoets/

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!