Online Cursus Frans halfgevorderden 2 (A2.1-A2.2)

Beginniveau A2.1-Eindniveau A2.2 van het Europees Referentiekader (ERK).
Deze cursus is geschikt voor mensen die op de middelbare school zo’n drie tot vier jaar Frans hebben gehad.
In de cursus leggen we de nadruk op spreek- en luistervaardigheid. Er is ook aandacht voor lees- en schrijfvaardigheid. We starten met hoofdstuk 4 van het boek Voyages 2.

• Boeken: Voyages 2 Nieuw + online MP3 (tekstboek), ISBN 9789462930230, € 38,50 en Voyages 2 Nieuw + online MP3 (werkboek), ISBN 9789462930247, uitg. Intertaal, € 25,25. koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 21 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B.I. (Beatrice) Camenen
Boeken: Voyages 2 Nieuw + online MP3 (tekstboek), Voyages 2 Nieuw + online MP3 (werkboek) (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

B.I. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!