Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Frans halfgevorderden 4 (A2.3)

Cursuscode: 6307

*Nu met maar liefst 20% korting

Beginniveau A2.3-Eindniveau A2.3 van het Europees Referentiekader (ERK).
Deze cursus is een vervolg op Frans Halfgevorderden 3. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die op de middelbare school zo’n vier jaar Frans hebben gehad. 
In de cursus leggen we de nadruk op spreek- en luistervaardigheid. Er is ook aandacht voor lees- en schrijfvaardigheid. We starten met hoofdstuk 10 van het boek Voyages 2.

• Boeken: Voyages 2 Nieuw + online MP3 (tekstboek), ISBN 9789462930230, € 38,50 en Voyages 2 Nieuw + online MP3 (werkboek), ISBN 9789462930247, uitg. Intertaal, € 25,25.  koop het boek hier  

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 9 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
9 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 213,00
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Boeken: Voyages 2 Nieuw + online MP3 (tekstboek), Voyages 2 Nieuw + online MP3 (werkboek) (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!