Bestellijst

Bestellijst

Frans voor halfgevorderden

We bieden twee conversatiecursussen aan, die geschikt zijn voor mensen die zich al aardig redden in het Frans en de kennis van het Frans verder in de praktijk willen brengen:

-      Een online conversatiecursus op niveau A2.1 / A2.2, op woensdagavond, die aansluit op de cursus Halfgevorderden 1 of Halfgevorderden 2 van de Volksuniversiteit.

-      Een offline conversatiecursus op niveau A2.3, op dinsdagavond, die aansluit op de cursus Halfgevorderden 4.

Als je geen cursus voor Halfgevorderden bij Volksuniversiteit Amsterdam hebt gedaan, adviseren we je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek. 

In deze conversatiecursus Frans voor halfgevorderden spreek je over uiteenlopende onderwerpen, die in overleg worden bepaald. Ook wordt er regelmatig aandacht  besteed aan de (Franse) actualiteit. Je leert vlot converseren in de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd.

Woensdag 19 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Est-ce que vous vous débrouillez en français ? Kun je je redden in het Frans ? Dat leer je in deze cursus. Als je minimaal vier jaar Frans hebt gehad op de middelbare school, en als je vooral jouw kennis van de Franse taal in praktijk wilt brengen, kun je je voor deze cursus inschrijven.

Dinsdag 18 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. E. (Emmanuelle) Favreau

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

18:30 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)