Bestellijst

Bestellijst

Caf'Conv': Thematische Franse conversatieles in Amsterdam (I)

Cursuscode: 6317

Niet naar Frankrijk van de zomer en toch je spreekvaardigheid Frans willen bijhouden?  Volg dan docent Lucienne Mimouni vier weken lang op 4 verschillende Amsterdamse locaties om uitgebreid te converseren rondom VIER THEMA’S: Muziek, Film, Kunst en Herinnering.

Deze uitdagende, intensieve en interactieve bijeenkomsten beginnen en eindigen steeds in een café waarvan de locatie gekozen is naar het thema van de les. Daartussen is er een (kort) bezoek aan museum of een (korte) wandeling.  

Deze cursus is geschikt voor belangstellenden die reeds een goed niveau spreekvaardigheid Frans hebben: B2 of hoger, volgens ERK.

De voorbereiding van elke bijeenkomst gebeurt digitaal: cursist krijgt vóór de les een citaat of tekstfragment of chanson over thema. Ook worden enkele oriënterende opdrachten gegeven ter voorbereiding van de gesprekken.  Na de kennismaking zal elke les beginnen met een “petit échauffement” (warming-up) en eindigen met  “Le temps de se détendre” (cooling-down). 

Voor een maximaal rendement voor elke deelnemer worden voor deze cursus slechts 4 cursisten toegelaten. Schrijf je dus snel in als je interesse hebt.

Data: zaterdag 2-9-16 en 23 juli

Tijden: 10.30 uur – 13.00 uur

Locatie: rondom Museumplein, het Eye en Stadsarchief/de Bazel

Docent: Lucienne Mimouni

Cursusgeld: €195,- (Let op: consumpties en entrée musea voor eigen rekening!)

 

 

Zaterdag 2 juli 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. L (Lucienne ) Mimouni
10:30 - 13:00
Locatie: Locatie wordt later bekend (klik hier voor de adresgegevens)
L (Lucienne ) Mimouni
Lucienne Mimouni is docente Frans, geeft zeer regelmatig lezingen en presentaties over diverse aspecten van de Franse cultuur en is van jongs af aan een groot liefhebber van het Franse chanson.