Cursus Frans vergevorderden calme 2 (B2.1-B2.2)

jan

In deze cursus werken we op niveau B2. Aan de hand van een Franstalige methode wordt de grammaticale kennis verdiept en de woordenschat thematisch uitgebreid. Er is veel ruimte voor spreekvaardigheid.

• Boek: Entre nous tout en un, 4 (B2) méthode de français livre de l'élève + cahier d'exercices+cd,   ISBN 9788416347940,  Scheltema, € 29,00  koop het boek hier

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs J. (Janine) Otto-Rama
Boek: Entre nous tout en un, 4 (B2) méthode de français livre de l'élève + cahier d'exercices+cd (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
drs J. (Janine) Otto-Rama
Na mijn studie Vertaalwetenschap Frans en Spaans en mijn eerstegraads docentenopleiding Frans heb ik tien jaar gewerkt als docente Frans in het middelbaar onderwijs. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Ik ben nu zowel docente Frans als gecertificeerd docente NT2. Bij de Volksuniversiteit van Amsterdam geef ik groepscursussen Frans op verschillende niveaus. In de lessen besteed ik veel aandacht aan spreekvaardigheid en maak ik veelvuldig gebruik van artikelen uit de Franse pers. Bienvenue aux cours de français!