Your cart

Your cart

Thematische Franse conversatieles op Amsterdamse locatie I

Course code: 6331
03
Jul

Niet naar Frankrijk van de zomer en toch je spreekvaardigheid Frans willen bijhouden?  Volg dan docent Lucienne Mimouni vier weken lang op 4 verschillende Amsterdamse locaties om uitgebreid te converseren rondom VIER THEMA’S: Muziek, Film, Kunst en Herinnering.

Deze uitdagende, intensieve en interactieve bijeenkomsten beginnen en eindigen steeds in een café waarvan de locatie gekozen is naar het thema van de les. Daartussen is er een (kort) bezoek aan museum of een (korte) wandeling.  

Deze cursus is geschikt voor belangstellenden die reeds een goed niveau spreekvaardigheid Frans hebben: B2 of hoger, volgens ERK.

De voorbereiding van elke bijeenkomst gebeurt digitaal: cursist krijgt vóór de les een citaat of tekstfragment of chanson over thema. Ook worden enkele oriënterende opdrachten gegeven ter voorbereiding van de gesprekken.  Na de kennismaking zal elke les beginnen met een “petit échauffement” (warming-up) en eindigen met  “Le temps de se détendre” (cooling-down). 

Zowel voor een maximaal rendement voor de cursist als vanwege de coronamaatregelen, worden voor deze cursus slechts 4 cursisten toegelaten. Schrijf je dus snel in als je interesse hebt.

Data: zaterdag 5 – 12 – 19 en 26 juni  

Tijden: 10.15 uur – 12.45 uur

Locatie: rondom Museumplein, het Eye en Stadsarchief/de Bazel

Docent: Lucienne Mimouni

Cursusgeld: €185,- (Let op: consumpties en entrée musea voor eigen rekening!)

 

 

Enrol
Saturday July 3, 2021
4 lessons of 2,5 hrs start time 10:15 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 185,00
Tutor: Ms. L. (Lucienne ) Mimouni

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

10:15 - 12:45
Location: Verzamellocatie wordt later bekend (click here for address details)
L. (Lucienne ) Mimouni
De docent Lucienne Mimouni is oud-docent Frans, opgegroeid in Parijs en heeft een aanstekelijke liefde voor de Franse en Joodse kunst en cultuur. Zij geeft regelmatig lezingen en presentaties over diverse aspecten van de Franse cultuur.