Online cursus Frans beginners Turbo (A0-A1.2)

Beginniveau A0 - Eindniveau A1.2 van het Europees Referentiekader (ERK).

Ça va? Deze intensieve cursus van 6 lessen is voor iedereen die op school twee of drie jaar Frans heeft gehad en de basiskennis snel wil herhalen. Je leert in een snel tempo de beginselen van het gesproken en geschreven Frans. Wel eens dat  gehakkel gezien bij Ik vertrek? Jij doet het straks een stuk beter. Aan het einde van deze cursus heb je niveau A1.2 bereikt van het Europees Referentiekader.

• Boeken: Voyages, tekstboek deel 1, nieuwe editie, Intertaal, ISBN 9789460307317, € 37,60 en Voyages werkboek deel 1, nieuwe editie, ISBN 9789460307324, € 24,70.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B. (Beatrice) Camenen
Boeken: Voyages nieuw deel 1 tekstboek, Voyages nieuw deel 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
B. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!