Online vervolglessen Frans Gevorderden 4 Turbo (B1.3-B2.0)

Beginniveau B1.3 - Eindniveau B2.0 van het Europees Referentiekader (ERK)
Deze cursus is een vervolg op de Online cursus Frans Gevorderden 3 Turbo die liep van april t/m mei.

Je kunt instappen als je zo’n vijf jaar Frans op school hebt gehad. Tijdens de lessen spreken we meteen al vrij veel Frans. Pas facile, mais très motivant! We beginnen bij hoofdstuk10B van Voyages 3.

• Boek: Voyages deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3’s, ISBN 9789462930315, Intertaal, € 48,90.  koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 26 mei 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. B. (Beatrice) Camenen
Boek: Voyages, deel 3 (nieuwe editie), tekst-/werkboek + online MP3's (klik hier voor meer informatie)

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

B. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!