Your cart

Your cart

Frans

Frans is de taal van de liefde! Ben jij op zoek naar een cursus om (beter) Frans te leren spreken? Wij bieden Franse les voor beginners en gevorderden, in elk tempo. Onze ervaren docenten delen graag hun amour voor de Franse taal en cultuur. Wil jij vooral Frans leren spreken? Kies dan voor een doelgerichte conversatiecursus. Voor de gretige lezers is er een Cours de littérature.

Kies de cursus Frans die bij je past: online via Zoom of offline in één van onze ruime lokalen, overdag of ‘s avonds. Spreek je al een aardig woordje Frans en weet je niet bij welke cursus je het beste kunt instappen? Kijk dan hier

Alle online cursussen Frans die in September starten hebben 20% korting.

In juli staat het nieuwe aanbod op de website. 

 

Frans voor beginners

Frans voor beginners

We bieden verschillende cursussen Frans voor beginners aan:
 - De cursus praktisch Frans, waarin beginners de basis van de conversatie in het Frans leren.
 - De intensieve cursus Frans Beginners 1, met twee lessen per week, waarin alle vaardigheden aan bod komen.
 - De online en de offline conversatiecursussen voor mensen met basiskennis van de Franse taal, die aansluiten op de cursussen Frans Beginners 2 van de Volksuniversiteit.

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages 1: https://voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets/ Als je uitkomt bij hoofdstuk 9 of verder, heb je het juiste instapniveau voor de cursus Frans Conversatie Beginners.

 

Online Cursus Frans beginners 1... 12 x at Mo. & Th. 17-05-2021 20:15 - 21:45
Online cursus Frans Conversatie... 6 x at We. 19-05-2021 11:00 - 12:30
Online cursus Praktisch Frans vo... 6 x at We. 19-05-2021 18:30 - 20:30
Cursus Frans Conversatie Beginne... 6 x at We. 19-05-2021 18:30 - 20:00
Frans voor halfgevorderden

Frans voor halfgevorderden

We bieden twee conversatiecursussen aan, die geschikt zijn voor mensen die zich al aardig redden in het Frans en de kennis van het Frans verder in de praktijk willen brengen:

-      Een online conversatiecursus op niveau A2.1 / A2.2, op woensdagavond, die aansluit op de cursus Halfgevorderden 1 of Halfgevorderden 2 van de Volksuniversiteit.

-      Een offline conversatiecursus op niveau A2.3, op dinsdagavond, die aansluit op de cursus Halfgevorderden 4.

Als je geen cursus voor Halfgevorderden bij Volksuniversiteit Amsterdam hebt gedaan, adviseren we je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek. 

Cursus Frans conversatie halfgev... 6 x at Tu. 18-05-2021 18:30 - 20:00
Online cursus Frans conversatie... 6 x at We. 19-05-2021 20:15 - 21:45
Frans voor gevorderden

Frans voor gevorderden

De conversatiecursussen voor gevorderden zijn bedoeld voor mensen die de Franse taal al behoorlijk spreken en in uiteenlopende situaties goed uit de voeten kunnen.

We bieden twee conversatiecursussen voor gevorderden aan:

-      Een online conversatiecursus op niveau B1.1, die aansluit op de cursus Gevorderden 1.

-      Een offline conversatiecursus op niveau B1.3, die aansluit op de cursus Gevorderden 3.

Als je geen cursus voor Gevorderden bij de Volksuniversiteit hebt gedaan, adviseren we je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek. 

Cursus Frans conversatie gevorde... 6 x at Tu. 18-05-2021 09:30 - 11:00
Frans voor vergevorderden

Frans voor vergevorderden

De cursussen voor vergevorderden zijn cursussen op B2-niveau. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die redelijk vloeiend Frans spreken en zonder veel moeite Franse kranten of boeken lezen.

We bieden vier verschillende cursussen aan:

- De offline Cours de littérature,(B2.2) waarin liefhebbers van literatuur drie Franstalige boeken lezen.

- Een online conversatiecursus (B2.1), die aansluit op de cursus Frans vergevorderden 1.

- Offline verdiepingslessen, die bedoeld zijn voor cursisten van de cursus vergevorderden calme 2. 

- Thematische conversatielessen op locatie.

We vragen geïnteresseerden in de literatuurcursus die nog niet eerder een literatuurcursus hebben gevolgd, contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek.

Als je interesse hebt in de online conversatiecursus en geen cursus voor vergevorderden hebt gevolgd, adviseren we je om contact op te nemen met het secretariaat voor een intakegesprek. 

Cursus Frans literatuur vergevor... 8 x at We. 12-05-2021 11:15 - 12:45
Verdiepingslessen Frans Vergevor... 6 x at Mo. 17-05-2021 11:00 - 12:30
Cursus Frans conversatie vergevo... 6 x at Th. 20-05-2021 18:30 - 20:00
Thematische Franse conversatiele... 4 x at Sa. 03-07-2021 10:15 - 12:45
Thematische Franse conversatiele... 4 x at We. 07-07-2021 10:15 - 12:45
Online privé taalcursus Frans

Online privé taalcursus Frans

Leer of verbeter je Frans met Sophie deze zomer. Of je nu beginnend bent of halfgevorderd (ERK A0-A2), Sophie leert je graag Frans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Frans.

De lessen starten op elk gewenst moment, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom.

Online privé taalcursus Frans me... 10 x at Sa. 31-07-2021 19:00 - 20:00

Cursus Frans in Amsterdam

Frans voor beginners en gevorderden

Leer (beter) Frans lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden cursussen Frans voor beginners en gevorderden, offline cursussen en online cursussen. Kies uit Franse les met nadruk op de spreekvaardigheid, een cursus Franse literatuur, Frans voor op vakantie en meer. Onze ervaren docenten hebben al vele cursisten beter Frans leren spreken. 20% korting op alle online cursussen Frans!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit 24 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Frans, Hongaars, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Pools, Koreaans, Latijn, Marokkaans, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Noors, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!