Your cart

Your cart

Frans

Ça va? In de beginnerscursus Frans leer je hoe je je kunt redden in dagelijkse situaties. Ook kun je kiezen voor een conversatiecursus of een cursus literatuur. Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y Vanaf januari kan je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo.
We bieden drie tempo's aan: calme, rapide en turbo.
Wat is je taalniveau voor Frans?
Weet jij niet officieel wat je taalniveau is (vastgesteld door onze docenten of door een ander taalinstituut)? In dit geval is een intake verplicht. Kom langs op een van de spreekuren in januari.
Let op: rechtstreeks inschrijven voor de cursussen met een informatieknop is via de site niet mogelijk. Je bent van harte welkom op één van onze spreekuren voor informatie en inschrijving.

Frans leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Frans leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Frans in groepsverband. Tijdens een cursus Frans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Frans die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.