Your cart

Your cart

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y

Wat is je taalniveau voor Frans? Weet je niet wat jouw officiële taalniveau is (vastgesteld door onze docenten of door een ander taalinstituut), kijk dan hier

Een cursus waarbij bezoeken aan musea en een wandeling door Amsterdam gecombineerd worden met Franse conversatie.

Zaterdag 25 juli 2020
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 175,00
Mw. L. (Lucienne ) Mimouni
10:15 - 12:45
Locaties: Café Ten Amsterdam, Museumplein 10, EYE Filmmuseum, IJpromenade 1, Café de Bazel, Vijzelstraat 32, Brasserie Keyzer, Van Baerlestraat 96 (klik hier voor de adresgegevens)

1 op 1 online cursus van 10 lessen Frans met docent Sophie van Zinnicq Bergmann  meer info

Dinsdag 1 september 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Prijs: € 600,00
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

-
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Frans leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Frans leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Frans in groepsverband. Tijdens een cursus Frans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Frans die bij je past.

Een andere taal leren

Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 21 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Koreaans, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Noors, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.