Your cart

Your cart

Gebarentaal

Wil jij je de basis van de Nederlandse Gebarentaal leren? In de cursus Gebarentaal leer je een algemeen gesprek voeren met doven/slechthorenden. De cursus wordt aangeboden door een dove docent samen met een gebarentolk. In de cursus ligt de nadruk op het leren van gebaren en het formuleren van korte zinnen. Op regelmatige basis komen dove/slechthorende vrijwilligers de lessen gebarentaal bijwonen om cursisten de kans te geven om hun spreekvaardigheid te oefenen.

De cursus Gebarentaal is nuttig als aanvulling bij bijvoorbeeld werk in de zorgsector of het onderwijs, maar kan ook worden gevolgd voor sociale doeleinden. Iedereen met belangstelling voor Gebarentaal is welkom!

21
Jan

Deze cursus (Algemeen Belangstellenden deel 1) is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met de Nederlandse Gebarentaal (NGT) en wordt aangeboden door een dove docent samen met een gebarentolk. De cursus is nuttig als aanvulling bij werk in de zorgsector, het onderwijs en andere sectoren waar gebarentaal goed van pas komt. Ook voor sociale doeleinden kan deze cursus worden gevolgd. Aan het eind van deze cursus kan de cursist een algemeen gesprek voeren met doven/slechthorenden.

Donderdag 21 januari 2021
14 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Dhr. G. (Gomer) Otterspeer

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

18:00 - 19:30
Locaties: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde, Online cursus, niet op locatie, Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde, Online cursus, niet op locatie, Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
More Details

Cursus Gebarentaal in Amsterdam

Nederlandse Gebarentaal leren

Leer Nederlandse Gebarentaal bij Volksuniversiteit Amsterdam! Op zoek naar een cursus Gebarentaal/NGT in Amsterdam? Bij Volksuniversiteit Amsterdam ben je aan het juiste adres. In de cursus Gebarentaal ligt de nadruk op het leren van gebaren en het formuleren van korte zinnen. Op regelmatige basis komen dove/slechthorende vrijwilligers de lessen gebarentaal bijwonen om cursisten de kans te geven om hun spreekvaardigheid te oefenen.

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit 24 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Frans, Hongaars, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Pools, Koreaans, Latijn, Marokkaans, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Noors, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!