Your cart

Your cart

Online cursus Grieks Beginners 1 (A0-A1)

Course code: 4350
18
Jan

In de cursus Nieuwgrieks voor beginners 1 leer je om te lezen, schrijven en praten op basisniveau. Je start met het alfabet en de juiste uitspraak en van daaruit leer je om iets over jezelf te vertellen en korte gesprekken te voeren over het dagelijks leven. Je raakt in het bijzonder vertrouwd met onderwerpen zoals: jezelf voorstellen, vertellen over je werk, familie en vrienden, vervoer, je dagelijkse planning, het weer, winkelen en een bestelling plaatsen in cafés en restaurants. Iedere groep heeft 4 tot 12 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook kan leren van de vragen en ervaringen van andere cursisten.

Textbook: Epikinoniste Ellinika 1 ISBN 9789608464131
Workbook: Epikinoniste Ellinika 1 (part a) ISBN 9789608464117

In de cursus beginners 1 worden de hoofdstukken 1 tot 7 behandeld. 

Enrol
Tuesday January 18, 2022
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
12 lessons of 1,5 hrs start time 18:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 213,00
Tutor: Ms. S. (Stefania) Papanikolaou
Books: Epikoinoniste Ellinika 1 tekstboek , Epikoinoniste Ellinika 1 werkboek 1A (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
S. (Stefania) Papanikolaou
Γεια σας, ik ben Stefania. Ik heb klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Thessaloniki. In 2017 ben ik afgestudeerd als taalkundige aan de Universiteit Leiden, waar ik ook mijn master Taal en communicatie heb behaald. Sinds een aantal jaar werk ik als docent bij verschillende onderwijsinstellingen. Sinds 2019 ben ik werkzaam als docente Grieks bij de Griekse school in Utrecht, Taalhuis Amsterdam en Kookoovaja (Utrecht) en sinds 2021 ben ik lid van het team Volksuniversiteit Amsterdam. Ik spreek vloeiend Engels en goed Nederlands. In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer.