Your cart

Your cart

Grieks

Parakalo! Met onze cursussen Grieks I en II wordt je vakantie volgend jaar nog veel leuker. En laat je niet weerhouden door de grammatica. Ook de Griekse cultuur en tradities komen aan bod. Kies de cursus Grieks die bij je past.

Grieks leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Grieks leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Grieks in groepsverband. Tijdens een cursus Grieks komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Grieks die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.