Hebreeuws

Modern Hebreeuws verbindt de wereld van nu met de taal van de Thora. In deze cursussen leer je de beginselen van lezen, schrijven en spreken. De spreekvaardigheid staat centraal. We oefenen veel en je maakt ten minste drie uur huiswerk per week.Kies de cursus Hebreeuws die bij je past.

Hebreeuws I C

Cursuscode: 6403

Modern Hebreeuws verbindt de wereld van nu met de taal van de Thora.

Woensdag 23 mei 2018
6 lessen van 1,5 uur
Prijs: € 110,00
Mw. A. (Ariela-Nina) Gal
Boek: Ivrit Me'Bereshit (Alef)
18:30 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58
Meer details

Hebreeuws I B

Cursuscode: 6402

Dit is een vervolg op de cursus Hebreeuws I A van afgelopen winter.

Woensdag 23 mei 2018
6 lessen van 1,5 uur
Prijs: € 110,00
Mw. A. (Ariela-Nina) Gal
Boek: Ivrit Me'Bereshit (Alef)
20:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58
Meer details

Hebreeuws leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Hebreeuws leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Hebreeuws in groepsverband. Tijdens een cursus Hebreeuws komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Hebreeuws die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.