Cursus Hongaars Beginners 1 (A0-A1)

feb

Beginnerscursus A0-A1: je spreekt geen of een heel klein beetje Hongaars.
Korte inhoud van de cursus: Kennismaking met de taal en de cultuur. Het doel is om na 12 wekelijkse lessen eenvoudig dagelijkse gesprekken te kunnen voeren, over jezelf kunnen vertellen, tellen en winkelen/ boodschappen doen.

• Geen les op donderdag 30 januari

• Boeken: Szita Szilvia - Pelcz Katalin: MagyarOK, Magyar Nyelvkönyv  1.kötet.A1+, en  Szita Szilvia - Pelcz Katalin: MagyarOK, Nyelvtani Munkafüzet 1.kötet. A1+ (tekstboek en oefenboek). De boeken zijn te bestellen bij de Hongaarse School

Donderdag 6 februari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mari) Alfoldy
Boek: zie cursusinformatie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mari) Alfoldy
Mari Alföldy (Boedapest, 1962) studeerde Klassieke Talen en Hongaars aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na enkele jaren in het middelbaar onderwijs heeft zij zich naast het geven van taallessen toegelegd op vertalen en tolken. Ze vertaalde auteurs als Sándor Márai, György Konrád en László Krasznahorkai, in het Nederlands. Ze verzorgt regelmatig vertaalcursussen en geeft les aan de opleiding voor gerechtstolken en juridisch vertalers, maar ook aan het bijbrengen van de eerste beginselen van het Hongaars aan belangstellenden beleeft zij veel plezier. Zij is oprichtster en organisator van de Hongaarse Salon Amsterdam, waar maandelijks Hongaarse culturele evenementen worden gehouden.