Online cursus Hongaars Beginners 1 (A0-A1)

Beginnerscursus A0-A1: je spreekt geen of een heel klein beetje Hongaars.

Korte inhoud van de cursus: Kennismaking met de taal en de cultuur. Het doel is om na 8 wekelijkse lessen eenvoudig dagelijkse gesprekken te kunnen voeren, over jezelf kunnen vertellen, tellen en winkelen/ boodschappen doen.

• Boeken: Szita Szilvia - Pelcz Katalin: MagyarOK, Magyar Nyelvkönyv  1.kötet.A1+, en  Szita Szilvia - Pelcz Katalin: MagyarOK, Nyelvtani Munkafüzet 1.kötet. A1+ (tekstboek en oefenboek). De boeken zijn te bestellen bij de Hongaarse School

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
Maandag 11 mei 2020
8 lessen van 2 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Mari) Alfoldy
Boek: zie cursusinformatie (klik hier voor meer informatie)
M.I. (Mari) Alfoldy
Mari Alföldy (Boedapest, 1962) studeerde Klassieke Talen en Hongaars aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na enkele jaren in het middelbaar onderwijs heeft zij zich naast het geven van taallessen toegelegd op vertalen en tolken. Ze vertaalde auteurs als Sándor Márai, György Konrád en László Krasznahorkai, in het Nederlands. Ze verzorgt regelmatig vertaalcursussen en geeft les aan de opleiding voor gerechtstolken en juridisch vertalers, maar ook aan het bijbrengen van de eerste beginselen van het Hongaars aan belangstellenden beleeft zij veel plezier. Zij is oprichtster en organisator van de Hongaarse Salon Amsterdam, waar maandelijks Hongaarse culturele evenementen worden gehouden.