Your cart

Your cart

Hongaars

Daag jezelf uit met een cursus Hongaars voor beginners of gevorderden! Het Hongaars (magyar, magyarul, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en daarnaast de taal van de Hongaarse minderheden in de omringende landen. Hongaars leren is niet makkelijk, maar onze ervaren docenten helpen je graag op weg om deze Finoegrische taal onder de knie te krijgen. Duik in de Hongaarse tradities en gebruiken door Hongaars te leren bij Volksuniversiteit Amsterdam!

Alle cursussen Hongaars die in september starten worden online gegeven met 20% korting.

Halverwege januari gaan de nieuwe taalcursussen weer van start. Het volledige cursusaanbod staat eind november op de website.

Beginnerscursus A0-A1.1: je spreekt geen of een heel klein beetje Hongaars,
Korte inhoud van de cursus: Kennismaking met de taal en de cultuur. Het doel is om na 12 wekelijkse lessen eenvoudige dagelijkse gesprekken te kunnen voeren, zoals over jezelf kunnen vertellen en tellen.

Wednesday September 15, 2021
12 lessons of 1,5 hrs start time 18:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Ms. M.I. (Mari) Alfoldy
Book: MagyarOK A1+ text book and exercise book, Hongaarse Unie (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
More Details

Hongaars leren in Amsterdam

Hongaars voor beginners en gevorderden

Leer (beter) Hongaars lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden cursussen Hongaars voor beginners en gevorderden, offline cursussen en online cursussen. Heb jij altijd al Hongaars willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docenten hebben al vele cursisten Hongaars leren spreken. 20% korting op alle online cursussen Hongaars!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!