Bestellijst

Bestellijst

Indonesisch 10

Cursuscode: 6455
21
jan

Deze cursus is het vervolg op Indonesisch 5, blok A. Lezen en spreken staan nog steeds centraal. We trainen het lezen nu ook aan de hand van onder meer nieuwsberichten en literaire teksten. Je kunt ook meedoen als je elders een vergelijkbaar niveau hebt bereikt.

• Boek: Let’s Speak Indonesian: Ayo Berbahasa Indonesia, deel 2, Ellen Rafferty, ISBN 9780824834807, University of Hawaii Press, € 30,95. De cursus begint bij hoofdstuk 4.3  Koop je boek hier

Schrijf je in
Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 234,00
Dhr. drs S. (Suyanto) Wongsomenggolo
Boek: Let's Speak Indonesian: Ayo Berbahasa Indonesia, vol 2 (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
drs S. (Suyanto) Wongsomenggolo
Sujanto Wongsomenggolo is geboren en getogen in Indonesië. Naast de moderne Indonesische taal, spreekt hij ook nog vier lokale talen. Hij studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in Antropologie, Niet-Westerse Sociologie en Geschiedenis van Zuidoost-Azië met specialisatie Indonesië and Myanmar. Na zijn studie werkte hij bij Stichting Indonesië Documentatie en Informatie Centrum in Leiden, en schreef hij veel over de sociale, culturele en de politieke situatie in Indonesië. Sinds 2000 werkt hij als docent Indonesisch bij Volksuniversiteit Amsterdam. Dankzij zijn achtergrond kan hij tijdens de lessen ook over de cultuur en geschiedenis van Indonesië vertellen.