Online Cursus Indonesisch Beginners 2

Dit is het vervolg op de cursus Indonesisch Beginners 1. Naast grammatica besteden we aandacht aan het lezen van eenvoudige teksten en het voeren van alledaagse gesprekjes.

• Boeken: Indonesisch voor beginners, H.J. Ham, 6de geheel herziene druk (2010), hoofdstuk 6 en 7. ISBN 9789046901809, € 29,50; Basiswoordenlijst Indonesisch, 5de druk (2011), ISBN 9789046902585, € 16,50; Uitgesproken Indonesisch (incl. 2 cd’s), 3de druk (2010), ISBN 9789046907542, € 32,95. Koop de boeken hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Maandag 18 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eva) Andriani
Boeken: Indonesisch voor beginners, 6e geheel herziene druk, Basiswoordenlijst Indonesisch, 5e druk 2011, Uitgesproken Indonesisch, 3e druk, incl. 2 cd's (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

E. (Eva) Andriani
Eva is geboren en getogen in Indonesië. Ze is afgestudeerd in Nederlandse Taal en Cultuur, aan de Universitas Indonesia. Na deze studie gaf ze ruim zes jaar les Nederlands als Vreemde Taal aan de Talenacademie 17 Augustus 1945 en Nederlands als Bronnentaal aan de Universitas Diponegoro, beide in Semarang. Sinds 2004 woont zij in Nederland. Hier volgde ze de studie duale master Nederlands als Tweede Taal (NT2) aan de Universiteit van Amsterdam. In deze studie heeft ze vier vakken gedaan, namelijk Taalverwerving, Leerkrachtdidactiek, Ontwikkeling leermiddelen en Praktijk & Beleid. Naast de studie gaf ze privélessen Nederlands als Tweede taal en Indonesisch als Vreemde Taal.