Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Indonesisch Vergevorderden 2

Cursuscode: 6457

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus is het vervolg op de cursus Indonesisch Vergevorderden 1 van afgelopen herfst.

Kursus ini untuk mereka yang sudah bisa berbahasa Indonesia, dan juga sudah memahami buku Indonesisch voor beginners dari Harmani Jeanne Ham atau buku yang serupa. Dalam kursus ini Anda akan mendalami lebih lanjut pemakaian Bahasa Indonesia dalam praktek. Anda juga akan belajar membaca, menulis dan menterjemahkan artikel yang diambil dari surat kabar atau majalah. Kita juga akan belajar berdiskusi tentang masalah aktual.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 18 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Dhr. drs S. (Suyanto) Wongsomenggolo

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs S. (Suyanto) Wongsomenggolo
Sujanto Wongsomenggolo is geboren en getogen in Indonesië. Naast de moderne Indonesische taal, spreekt hij ook nog vier lokale talen. Hij studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in Antropologie, Niet-Westerse Sociologie en Geschiedenis van Zuidoost-Azië met specialisatie Indonesië and Myanmar. Na zijn studie werkte hij bij Stichting Indonesië Documentatie en Informatie Centrum in Leiden, en schreef hij veel over de sociale, culturele en de politieke situatie in Indonesië. Sinds 2000 werkt hij als docent Indonesisch bij Volksuniversiteit Amsterdam. Dankzij zijn achtergrond kan hij tijdens de lessen ook over de cultuur en geschiedenis van Indonesië vertellen.