Your cart

Your cart

Italiaans 5

Course code: 6522

Beginniveau A2.1- Eindniveau A2.2 Europees Referentiekader (ERK).

Cursus A2 bestaat uit drie blokken, blok A2.2 is het tweede blok.

ERK A2 niveau definitie:
Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.

Wil je met blok Italiaans 5 beginnen, zonder eerst blok Italiaans A2.1 (Italiaans 4) te hebben gevolgd, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

• Boek: Al dente 2, (les 4 t/m 6) geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue/Talenland, ISBN 9789463250245, € 29,50 Koop je boek hier.

Vrijdag 10 mei 2019
9 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. S. (Simona) Beccaletto, Mw. S (Sabrina) Dall'Oca
Boek: Al dente 2, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)
10:45 - 12:45
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adres gegevens)
S. (Simona) Beccaletto
Ciao a tutti! Simona Beccaletto komt uit Milaan, maar woont sinds 2004 in het prachtige Amsterdam. Sinds 2008 verzorg zij privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten in en rondom Amsterdam. In haar lessen leer je Italiaans op een vrolijke en interactieve manier en, naast de nodige grammatica, komen ook culturele aspecten aan bod. De docent probeert de ontspannende sfeer van een Italiaanse piazza na te doen in de klas, waardoor het leren bevorderd wordt. Maar wel met een professionele aanpak: Simona is gekwalificeerd als docente Italiaans (DITALS certificering voor het doceren van Italiaans als tweede taal) en is opgeleid tot vertaalster (Engels-Spaans > Italiaans). Haar kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt haar om de valkuilen van haar studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen afhankelijk van hun moedertaal. A presto!
S (Sabrina) Dall'Oca