Your cart

Your cart

Italiaans 7

Course code: 6525
07
May

Beginniveau A2.3- Eindniveau B1.1 Europees Referentiekader (ERK).

Dit is het vervolgt op Italiaans A2.3 (Italiaans 6). Wil je met blok Italiaans 7 (Italiaans B1.1) beginnen, zonder eerst cursus Italiaans A2 te hebben afgerond, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met u op.

ERK B1 definitie:
U kunt zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen  begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). U kunt communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. U kunt in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.

• Boeken: Al Dente 3 (hoofdstuk 1-3), geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue, 9788416943302, € 24,90. Koop je boek hier.

Enroll
Dinsdag 7 mei 2019
9 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. S. (Simona) Beccaletto
Boek: Al dente 3, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)
19:45 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
S. (Simona) Beccaletto
Ciao a tutti! Simona Beccaletto komt uit Milaan, maar woont sinds 2004 in het prachtige Amsterdam. Sinds 2008 verzorg zij privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten in en rondom Amsterdam. In haar lessen leer je Italiaans op een vrolijke en interactieve manier en, naast de nodige grammatica, komen ook culturele aspecten aan bod. De docent probeert de ontspannende sfeer van een Italiaanse piazza na te doen in de klas, waardoor het leren bevorderd wordt. Maar wel met een professionele aanpak: Simona is gekwalificeerd als docente Italiaans (DITALS certificering voor het doceren van Italiaans als tweede taal) en is opgeleid tot vertaalster (Engels-Spaans > Italiaans). Haar kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt haar om de valkuilen van haar studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen afhankelijk van hun moedertaal. A presto!