Cursus Italiaans Beginners (A1.0-A1.1)

jan

Je kunt je voor de cursus Italiaans A1 voor beginners inschrijven als je nog geen tot weinig kennis hebt van het Italiaans. De cursus bestaat uit drie blokken, aan het einde van de drie blokken bereik je niveau A1 van het Europese Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK).

• Boek: Al dente 1 (hoofdstukken 1-3), geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue/ Talenland, 9789463250252, € 29,50   koop het boek hier
Vrijdag 24 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Simona) Beccaletto
Boek: Al dente 1, geintegreerd tekst- en werkboek + audiocd en dvd (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Simona) Beccaletto
Ciao a tutti! Simona Beccaletto komt uit Milaan, maar woont sinds 2004 in het prachtige Amsterdam. Sinds 2008 verzorg zij privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten in en rondom Amsterdam. In haar lessen leer je Italiaans op een vrolijke en interactieve manier en, naast de nodige grammatica, komen ook culturele aspecten aan bod. De docent probeert de ontspannende sfeer van een Italiaanse piazza na te doen in de klas, waardoor het leren bevorderd wordt. Maar wel met een professionele aanpak: Simona is gekwalificeerd als docente Italiaans (DITALS certificering voor het doceren van Italiaans als tweede taal) en is opgeleid tot vertaalster (Engels-Spaans > Italiaans). Haar kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt haar om de valkuilen van haar studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen afhankelijk van hun moedertaal. A presto!